Garantili Düşmeyen Takipçi

Garantili Düşmeyen Takipçi

İnstagram üzerinden düşmeme garantili takipçi kazanmak isteyebilirsiniz. Profesyonel bir instagram hesabınızın olmasını dileyebilirsiniz. Para kazanmak için, instagram mağazanızı büyütmek için ya da bloglar, tanınmış kişi içerikleri gibi hesaplarınızda takipçi sayınızın artmasını istersiniz. İnstagram takipçi sayısı reklam almanın ve instagramdan para kazanmaya başlamanın ilk adımıdır. Bu nedenle de kendi reklamınızı yapmanız gerekir. Ancak takipçisi olmayan bir hesabın ne kadar kaliteli içeriği olursa olsun bir yerden sonra hesap tıkanır. Bunun da çözümü İnstagramda gerçek takipçiler oluşturmaktır.

 

İnstagramda Neden Takipçi Sayısı Önemli?

İnstagramda takipçi sayısının önemli olasının temel nedeni diğer kişilerin de hesabı takip etmesidir. Hesabınıza düşmeme garantili takipçi satın aldığınız zaman, takipçi listenize eklenecektir. Diğer instagram kullanıcıları da hesabınızın ne kadar fazla takipçiden oluştuğunu görerek onlar da takip etmeye başlayacaktır.

Online olarak instagram reklam araçları kullanan firmalar belirli takipçi sayısı istemektedir. Haftalık ya da aylık olarak belirli rakamlarda içerik etkileşimi istemektedir. Bu analizlere bakarlar. Bu nedenle sizler de takipçi sayınızı artırırsanız, instagramdan para kazanmak için bu firmalardan reklam alabilirsiniz. 

Düşmeme Garantili Takipçi Özellikleri

Düşmeme garantili takipçiler hesaba yönlendirildikten sonra hiçbir şekilde düşme yaşanmaz. Uzun vadeli olarak maksimum on ya da on beş adet takipçi düşmesi olabilir. Ancak bunu göz önünde bulundurarak takipçi satın alındığında istenilen sayının artı 20 ile 50 arasında fazladan takipçi gönderilir. Bu durum gerçek takipçi kişilerden oluşmasından kaynaklıdır. Buna karşın düşme olduğunda site olarak sizlere düşen takipçilere telafi garantisi veririz. Ancak sistem tarafından sorun çözülür ve siz hala karda olursunuz.

Düşmeme garantili takipçiler botlardan oluşmaz. Gerçek hesaplardır. Türk kullanıcı hesapları ağırlıktadır. Bu sayede kullanım kolaylığı sağlar.
Takipçi satın aldığınız zaman, sizin takip etmenize gerek kalmaz.
Takip işlemleri ilk beş dakika içerisine başlar. Miktara göre maksimum 3 saate kadar tamamlanır.
Ödeme işlemlerinde 3D Security ödeme sistemi kullanılır. Bu sayede sizler de güvenli ödeme yöntemlerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz kartınızı kayıt eder ve sonrasında takipçi satın alma işlemlerinizde kullanırsınız. Mobil ödeme, kredi kartı ya da havale gibi ödeme seçenekleri bulunur.
7/24 olarak siteden canlı destek iletişimi alabilirisiniz. Burada aklınıza takılan sorular yanıtlanır. Olası bir problem olduğunda anında çözüme ulaşır.

Düşmeme Garantili Takipçi Paketleri

500 Düşmeyen Takipçi Satın Al
1000 Düşmeyen Takipçi Satın Al
2000 Düşmeyen Takipçi Satın Al
3500 Düşmeyen Takipçi Satın Al
5000 Düşmeyen Takipçi Satın Al
10.000 Düşmeyen Takipçi Satın Al